Església de Sant Martí de Brocà – Guardiola de Berguedà / Berguedà

Situació: A Brocà, un paratge de Guardiola de Berguedà, a la comarca del Berguedà (Barcelona).

Estat: Presenta una bona apariència. No és accessible lliurament.

Accés - Visitada el 24/10/2014:

Circulant per la carretera B-402 (Guardiola – La Pobla de Lillet – Ripoll) una mica més endavant del PK nº 2, en un lloc situat a 42 14 13.7 01 53 49.5, abans d’arribar a La Pobla, hi ha una sortida, a mà esquerra, indicada amb un cartell: Cal Companyó – Hotel restaurant. Continuem per aquí, per un camí de terra que s’enfila pausada però decididament.

Passem per davant de Cal Companyó (42 14 38 01 53 49) , deixant-lo a l’esquerra, i continuem seguint una indicació. Des de la carretera fins aquí hem recorregut una distància aproximada d’uns 2,5 km.

Opinem que a partir d’aquest lloc caldria circular amb vehicle 4x4 o en qualsevol altre cas, fer una caminadeta a peu. El nostre destí es troba, des d’aquí,  més o menys a un quilòmetre de distància.

Durant el trajecte, hem anat trobant indicadors.

Altres: De la pàgina web Pat.mapa, ens complau (?) extreure la següent informació (Octubre 2014):