Avis Legal

Els dominis web www.catalunyamedieval.es (.cat)(.com)(.net) són propietat de Ricard Ballo i Montserrat Tañá.

Catalunya Medieval, no autoritza la reproducció d'imatges o continguts sense el consentiment exprés del propietari d'aquesta web.

Catalunya Medieval, declina qualsevol responsabilitat que pogués resultar per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per enllaços -links- des d'aquesta pàgina. La presència d'aquest tipus d’enllaços en la nostra pàgina web té una finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació.

El material gràfic i texts publicat a la pàgina web www.catalunyamedieval.es (.cat)(.com)(.net), pretén posar a l'abast de totes les persones interessades en aquest tema, una completa mostra d'edificacions d'època medieval, que hem pogut localitzar i visitar a Catalunya.

Si alguna persona o entitat, amb interès legítim, es considera perjudicat per la publicació en aquesta pàgina de fotografies i/o dades, pot remetre'ns un correu electrònic i procedirem en conseqüència.

Les dades personals que es puguin obtenir per la recepció de correus electrònics són tractades amb el màxim de confidencialitat i només s'utilitzaran per atendre les sol.licituds d'informació o consultes.