Muralles de Girona / Gironès

•  Tram de muralla: carrers Fora Muralla -  Passeig arqueològic:

• Tram de muralla: Jardins John Lennon - Plaça Sant Pere:

• Tram de muralla: Muralla de la Força Vella - Sant Feliu -  darrere de la Catedral:

• Detalls als voltants de la muralla:

•  Vista parcial del M A P A facilitat per l'Oficina d'informació de l'Ajuntament de Girona. La línia continua en color vermell assenyala els trams de muralla existents.

Situació: A la ciutat de Girona (Gironès).

Època: Segle XIV (Patrimoni.Gencat)

Estat: Ben conservades. Visitables. S'anuncia que el camí de ronda és accessible,  lliura i gratuïtament de 9 a 22 hores. Aparcament als carrers dels voltants.

Accés - Visitades el 04/04/2009:

Accessibles des de diferents punts de la ciutat. Un bon nombre de portals faciliten el passi d'una banda a l'altra de la base de la gegantina construcció, alhora que algunes escales possibiliten l'accés a la part superior, al camí de ronda.

Localització: Plaça del General Marvà, a tocar del carrer del Carme, lloc on hem començat la descoberta: N 41 58 51.78 E 02 49 27.21 (A la vora de l'oficina d'informació).

Altres: Les muralles “són miradors privilegiats per contemplar Girona i els seus voltants”, tal i com diu el fulletó explicatiu que ens han facilitat a l'Oficina d'informació – Rambla de La Llibertat 1 – Telèfon 972 226 575.

Edificacions properes: Dins del terme municipal de Girona hi podem trobar varies edificacions. Veure el mapa de Google d'aquesta mateixa pàgina.

Gironès : Veure en un mapa més gran.