Torre de Soldevila – Tortosa / Baix Ebre

I T I N E R A R I

Situació: En terrenys de Tortosa, ciutat i municipi del mateix nom, a la comarca del Baix Ebre (Tarragona).

Època: Medieval - Generalitat de Catalunya.*

Estat: Malmesa, ruïnosa. Accessible lliurament.

Accés – Visitada: 17/07/2018.

0 – El punt d’inici ha estat un lloc situat a 40 46 28.8 0 32 15.7, un lloc a tocar de la carretera C-42, on prendrem una sortida. Deixarem a la nostra esquerra una pista de pràctiques automobilístiques.

1 – A 40 46 22.7 0 32 19.9 on trobarem una triple desviació. Hauríem de continuar pel camí del mig, una esquerpa però curta pujada, que en menys de cent metres ens situa al davant de les escasses restes de la torre de Soldevila.

És recomanable aparcar al pla i pujar a peu la petita distància que ens hi separa.

“ Descripció

Restes d'una torre de planta quadrangular. Son visibles els forats deixats per les bigues de separació entre la planta baixa i el primer pis i dues finestres tapiades del primer pis. El parament és de pedres irregulars unides en filades poc regulars.”