Torre d’Amargós – Sant Esteve de la Sarga / Pallars Jussà

I T I N E R A R I

Situació: Al llogaret de la Torre d’Amargós, entitat de població del municipi de Sant Esteve de la Sarga (Pallars Jussà) – Lleida.

Estat: Malmesa. De propietat privada. Visitable si els propietaris de la finca ho permeten.

Accés - Visitat el 28/10/2007:

Procedents de Tremp, i circulant per la carretera C-13, sentit Balaguer, trobarem un trencall a la dreta per anar primer a Guàrdia de Tremp, Sant Esteve de la Sarga, Castellnou de Montsec, fins arribar al nostre destí.

Hem aparcat còmodament davant d’una masia: N 42 06 06 E 0 44 43 – altitud aproxim. 800 metres.

Per cortesia de la família habitant del llogaret, hem pogut accedir a l’interior de la masia, on hem pogut veure les minses restes que queden de l’edificació.

Localització: N 42 06 6.88 E  0 44 41.49 -  Altitud: 835 m.

Altres: Segons  Turismedia , al llogaret hi viuen 5 persones. Donat que durant la visita ens va acompanyar el pare i els seus tres fills (joves d'entre15 i 20 anys), tenim l’honor d’haver conegut el 80% de la població total del lloc ...

Vistes des del lloc de la Torre d'Amargós: