Capella de Sant Baldiri – Lliçà d’Amunt / Vallès Oriental

És una edificació del segle XVIII

I T I N E R A R I

Situació: A les afores de Lliçà d'Amunt, població i municipi del mateix nom, a la comarca del Vallès Oriental (Barcelona).

Època: Segle XVIII - (Patrimoni.Gencat).

Estat: Bo. No és accessible lliurament. Hem aparcat al davant.

Accés – Visitada el 15/05/2016:

La trobarem al davant de la confluència dels carrers Francesc Macià i Roger de Flor, al fons d'una petita planura entapissada d'herba.

Altres: De la pàgina web Patrimoni.Gencat, ens complau extreure la següent informació (Maig 2016):

“ Descripció

Edifici rectangular d'una nau única, amb coberta a dues vessants i carener perpendicular a la façana.

A les parets hi ha quatre contraforts de paredat.

La façana principal de composició simètrica acabada amb ràfec imbricat. Té una porta senzilla d'arc pla de pedra, al seu damunt un petit ull de bou i a cada costat una petita finestra quadrada. Les cantonades són de carreus.

Notícies històriques

Aquest edifici apareix documentat a la visita pastoral del 6 de maig de 1727. Està dintre la sufragània de Sant Julià de Lliçà d'Amunt. Actualment ha donat nom al barri on es situa.”