Castell de Saladern – Conesa / Conca de Barberà

Restes de muralla. (?)

Situació: En terrenys del terme municipal de Conesa ( Conca de Barberà)  – Tarragona.

Època: Segle XI (?)

Estat: Malmès. Restes reduïdes a un petit pany de paret i un tros de muralla. Lliurament accessible. Aparcament.

L’itinerari proposat és el que es detalla a la fotografia que apareix en aquest mateix reportatge.

Hem iniciat el recorregut a la població de Segura, on hem visitat les restes del Castell de Segura. Circularem tota l’estona per camins sense asfaltar (Aproximadament uns 3 km).

A dia d’avui i en un vehicle convencional hem arribat sense problemes al mas de Saladern, circulant còmodament. Ara bé, la climatologia pot modificar sensiblement les condicions de circulació per pistes de muntanya. Cal tenir-ho en compte.

Altres: A la pàgina web del Consell Comarcal de la Conca de Barberà hi ha una interessant informació sobre el Castell de Saladern

Edificacions properes: Dins del terme municipal de Conesa hi podem trobar fins a quatre edificacions: veure el mapa de Google d’aquesta mateixa pàgina.

Conca de Barberà : Veure en un mapa més gran.