Castell de Llordà – Isona i Conca Dellà / Pallars Jussà

Situació: A Llordà, poblet del municipi d’Isona i Conca Dellà (Pallars Jussà) – Lleida.

Estat: Malmès. En els darrers anys s’hi han portat a terme treballs de restauració. Visitable.

Accés - Visitat el 17/08/2006:

Circulant per la carretera C-1412b, (De Ponts a Tremp, passant pel Coll de Comiols) , i una vegada hem deixat enrere el poblet de Biscarri, aviat, entre els PK 37-38, a la dreta veurem un senyal (42 06 29.17 01 04 48.57) , que per dues vegades ens indica per anar al castell de Llordà, distant uns 2 km.

La carretera que ens hi duu,  està asfaltada fins dalt, fins una raconada on ja es percep clarament que hem de deixar-hi el cotxe. La carretera continua encara un altre tros, ja sense asfaltar, fins una altra raconada, que és on hi deixa el cotxe la guia. Finalment, uns quants metres més i arribem al cercat que impedeix el lliure l'accés al recinte del castell.

Durant l'Agost, que es quan hi vam anar, deia un cartell que diàriament es podien fer visites guiades a les 17,18 i 19hores.

Per més informació: Ajuntament d’Isona i Conca Dellà.

Altres: Magnífica edificació.