Torre de Poquessalses – Amposta / Montsià

torre-de-poquessalses-amposta-080209_504

Situació: Al terme municipal d’Amposta (Montsià) – Tarragona.

Època: Segle XVI.

Estat: Malmesa. De propietat particular, situada dins d’un terreny clos, on una cadena en barra el pas. Visible des de la carretera.

Accés – Visitada el: 09/02/2008:

Procedents de la torre de Forcheron, a l’abandonar el camí de la finca on està edificada aquesta torre, ens retrobem en una carretera sense asfaltar. Si giréssim a la dreta tornaríem a la carretera TV3408, que és por on havíem vingut. En lloc d’això, girarem a mà esquerra i per aquesta carretereta sense asfaltar, sortirem a la N-340, on també girarem a mà esquerra.

Ben aviat, a la dreta, veurem un trencall, (40 40 08.65 0 34 58.25) on hi ha un cartell informatiu que indica literalment: “ Camí lligallo Forcheron”. Entrem-hi.

Deixem a la nostra esquerra un establiment de pinsos i al poc, a mà dreta hi ha un trencall, d’on arrenca una carretera asfaltada (40 40 09.20 0 34 37.24), on deixant a banda i banda terrenys on hi ha arbres fruiters, al cap d’uns 500 metres, a la dreta, trobarem la torre de Poquessalses.

Localització: N 40 40 26.43 E 0 34 43.10 – Altitud: 24 m.

Altres: Edificacions properes: