Torre de Forcheron – Amposta / Montsià

Façana davantera.torre-de-forcheron-amposta-080209_504

Situació: Al terme municipal d’Amposta (Montsià) – Tarragona.

Època: Segle XII.

Estat: Bon estat. De propietat privada.

Altres noms: Torre de Futxeron.

Accés - Visitada el 09/02/2008:

Procedents d’Amposta i circulant per la carretera TV-3408 (que va quasi paral·lela a la N-340), en sentit Sant Carles de la Ràpita, en un trencall, (a la dreta, coordenades N 40 40 17 0 35 25) veurem un primer cartell informatiu, travessarem un petit pont, i un altre cartell a l’esquerra després, ens indica la torre de Forcheron.

Arribats a aquest indret, rodejat per extensos camps de conreu i d’arbres fruiters,

veurem que actualment és una casa de turisme rural, presidida per la bonica torre.

Altres: En Lluís i Olga són una atenta i  jove parella d’emprenedors empresaris de turisme rural. A la seva residència conviuen la història, i la vida camperola amb les comoditats de la vida moderna. Preparada per acollir fins a 18 persones, podeu contactar amb ells als telèfons 654 898 115 i 977 70 18 28 o bé per correu a torreforcheron@eresmas.com

Montsià : Veure en un mapa més gran.

A L T R E S

Una típica casa del Delta, construïda per un veritable artesà, situada en terrenys d'aquest establiment de turisme rural.