Torre de Can Daussà – Castell-Platja d’Aro / Baix Empordà

torre-de-can-daussa-100306_704bisblog

I T I N E R A R I

Situació: A Castell d’Aro, entitat de població del municipi de Castell-Platja d’Aro (Baix Empordà) – Girona.

Època: Torre del segle XVI.

Estat: Situada dins d’una propietat privada, formant part del cos d’un mas, aparenta un bon estat.

Accés - Visitada el 06/03/2010:

Teníem coneixement de que és accessible molt fàcilment des de la carretera C-31, però el dia de la visita, aquest vial està immers en unes obres faraòniques  i tots els accessos a la vora d’aquesta edificació estan tallats. Així doncs, hi hem arribat , donant una bona volta.

Per a constància històrica, per a record, per a la posteritat, vista de les obres en aquest racó de carretera. Captura de pantalla de Google Maps.

Hem iniciat l’itinerari al punt situat a les coordinades 41 48 55.04 03 02 27.92, en una mastodòntica rotonda que ordena el tràfic entre la carretera  C-31 i la GI-662, a la sortida de Castell d’Aro en sentit Platja d’Aro.( Al bell mig de l’espai enjardinat, hi destaquen les blanques figures d’un ramat de bens, jaient sobre l’herba).

En una de les sortides veurem un cartell informatiu: Can Daussà, cap a on ens dirigirem.

Ens trobarem circulant uns 800 m. per una carretereta perfectament asfaltada, on al final d’aquest asfalt, a la dreta, ja veurem l’edificació que busquem.

Aparquem còmodament (41 49 04.76 03 02 42.11) al voral d’un camí de terra que condueix a una de les entrades a la casa.

Dins del terme municipal de Castell-Platja d'Aro hi podem trobar les següents edificacions:

1. Castell d'Aro