Màgic món del tren – Santa Eugènia de Berga / Osona

espereu…

No tot a la vida ha de ser serietat, formalitat, mesura, correcció... bé que tampoc cal ser còmic, informal, desconsiderat, descortès...

De tant en tant és bo una mica d’alegria, disbauxa, trencar motllos, fer coses diferents ...

I això és el que pretén aquesta pàgina.

En una de les nostres habituals sortides, hem “descobert” l’existència del

MÀGIC MÓN DEL TREN”.

El nexe d’unió d’aquest museu amb la nostra pàgina de “Catalunya medieval” és molt feble: tot seguit veureu unes quantes edificacions, castells i/o torres, que (de moment), no hem identificat amb els reals, ( ni ens cal ), dels quals son còpia, però que constitueixen l’eteri fil conductor, el “guió” del present relat: Oblidar per uns moments les nostres cuites, les nostres preocupacions i retornar, sols per una estona, a un temps passat: el mon de la nostra infància ...

m

A continuació, unes quantes fotografies amb detalls d'aquesta instal·lació.

Situació: A Santa Eugènia de Berga, localitat de la comarca d’Osona – (Barcelona).

Època: Segle XX

Protecció: Que sapiguem, no té cap tipus de protecció oficial, tot i que se la mereix ...

Estat: Perfecte estat. De propietat privada. Visitable. Zona lliure i gratuïta d'aparcament situada molt a la vora - 41 54 17.82 02 16  50.96 – a tocar de la carretera B-520).

Al carrer Catalunya nº 9, de Santa Eugènia de Berga.

• Gastronomia:
    • Restaurant Arumí: Ctra. Arbúcies, 21 - Santa Eugènia de Berga Telèfon 93 885 56 03. Com ja hem manifestat en altres ocasions, no acostumem a fer comentaris sobre els restaurants que al llarg del nostres viatges descobrim, llevat d'ocasions puntuals. Aquesta segurament, ho és. El restaurant, situat a tocar de l'edificació del Màgic Món del tren, pertany als mateixos propietaris del museu.
    • Aquest lloc, amb una cuina de qualitat, ben servida i una bodega ben assortida, bé hi mereix una parada. El preu ?. Aixó ja és més relatiu; cadascú valora de diferent manera aquestes ocasions, però en qualsevol cas, no en sortireu pas descontents.

Màgic món del tren : Veure en un mapa més gran.