Església de la Santa Creu de Calafell – Calafell / Baix Penedès

I T I N E R A R I

Situació: A Calafell, població i municipi del mateix nom, a la comarca del Baix Penedès (Tarragona).

Època: Segle XI – Romànic - (Patrimoni.Gencat).

Protecció: BCIN – segons s'esmenta a la pàgina web de Patrimoni.Gencat, on es documenta aquesta edificació juntament amb el Castell de Calafell, tot i que pensem que aquesta protecció es refereix, en concret, al castell.

Estat: Restaurada - Visitable, juntament amb el castell.

Accés - Visitada el 15/10/2005:

La trobarem a Calafell, als carrers que al mapa de Google s'identifiquen amb els noms de l'Aire i Principal.

A dia d'avui, juny 2014, quan documentem aquesta església, veiem que al mapa de Google hi apareix una zona d'aparcament molt propera, que pensem que no existia l'any 2005.

Localització: N 41 12 06.3 E 01 34 06.5 – Altitud: 65 m.

Altres: Per veure la informació referent a aquesta edificació, remetem als lectors a la nostra pàgina del Castell de Calafell, donat que les fonts que n'informen, tracten conjuntament ambdues edificacions.

Edificacions properes: Veure el mapa de Google d'aquesta mateixa pàgina.

Baix Penedès : Veure en un mapa més gran.