Castell de Sant Feliu de la Garriga – Viladamat / Alt Empordà

castell-de-sant-feliu-de-la-garriga-090520_501

castell-de-sant-feliu-de-la-garriga-090520_502castell-de-sant-feliu-de-la-garriga-090520_506bis

Entorn i vista general de la part posterior de l’edificació. Aquí veiem l’església de Sant Feliu. Al seu costat la torre, que també servia com a campanar.

castell-de-sant-feliu-de-la-garriga-090520_518

castell-de-sant-feliu-de-la-garriga-090520_523

castell-de-sant-feliu-de-la-garriga-090520_510

castell-de-sant-feliu-de-la-garriga-090520_513

Situació: En terrenys del terme municipal de Viladamat (Alt Empordà) – Girona.

Època: Segle XVII.

Estat: Aparenta un bon estat. De propietat privada. Desconeixem si és visitable. Fàcil aparcament al voral del camí mateix per on hi hem accedit.

Accés - Visitat el 20/05/2009:

Procedents de la localitat de Viladamat i circulant per la carretera C-31 en sentit Verges, entre els PK. 364 i 365 d’aquesta carretera, i al poc d’haver abandonat la primera població, trobarem una desviació a mà dreta (N 42 07 41 03 04 21 – 2º trencall des de la sortida del poble) amb un cartell informatiu: Sant Feliu de la Garriga.

Circularem una estona per una carretera asfaltada. Aviat, en un trencall per on continuarem recte, aquesta carretera es transforma en un camí sense asfaltar (42 07 33 03 04 10 – hi ha un altre cartell informatiu. Aquí i ara en aquest lloc hi ha importants moviments de terres. No descartem que en un futur molt proper aquest escenari hagi canviat substancialment ...)

De nou trobarem un altre trencall (42 07 25 03 03 55) per on seguirem, ara en direcció cap a la dreta, guiats per un nou cartell informatiu: Puig Segalar.

Continuarem circulant rodejats de camps de conreu, fins arribar a un lloc, on a l’esquerra mateix del camí, trobarem l’edificació que busquem:

Altres