Castell de Molinàs – Colera / Alt Empordà

castell-de-molinas-090805_544bis

Tot seguit, varies vistes de l'edificació:

castell-de-molinas-090805_547bis

Situació: Al terme municipal de Colera (Alt Empordà) – Girona.

Època: Segle XII.

Estat: Malmès. Lliurament accessible. Sembla ser que en l’actualitat es fa servir en ocasions, per tancar-hi bestiar.

Accés - Visitat el 05/08/2009:

L’itinerari comença poc abans d’arribar a la localitat empordanesa de Colera. En un trencall a mà esquerra sense cap indicació, (42 23 56.08 03 09 01.14), s’inicia el recorregut que ens durà sense pèrdua al castell, a través d’una carretereta sense asfaltar.

El recorregut ha estat d’uns 5 km. aproximadament, des de la carretera N-260, fins arribar a l’edificació, i s’ha efectuat en un vehicle de turisme. A mig camí, un panell informatiu, on hi apareix el castell de Molinàs, ens confirma que anem pel bon camí.

Vegin la fotografia d’aquest reportatge, on es detallen les coordinades dels punts on cal estar atent a canviar de direcció.

Altres: Tot i que no presenta cap dificultat l’itinerari (al menys aquesta vegada no hem rascat els baixos del vehicle), si que sens dubte hem castigat una mica els pneumàtics, doncs al terra de la carretera hi apareixen sovint capes de llicorella (“pizarra”).

Informacions complementàries de l'ITINERARI

castell-de-molinas-google-earth