Capella de la Mare de Déu de l’Erola – Tordera / Maresme

I T I N E R A R I

Situació: En terrenys de Tordera, població i municipi del mateix nom, a la comarca del Maresme (Barcelona). Es tracta d'una capella de camí.

Època: Segle XVIII – Obra Popular - Generalitat de Catalunya. *

Protecció: A dia 3/12/2018 no hi ha cap informació al respecte, a la corresponent pàgina web de la  Generalitat de Catalunya.*

Estat: Presenta un bon estat. No és accessible lliurament.

Detall itinerari no disponible.

No tenim anotat, ni recordem, amb quina classe de vehicle cal emprendre aquesta descoberta: 4x4 o turisme ?

Localització: N 41 40 10.2 E 02 38 02.6 – Altitud aprox. 504 m.

Altres: De la pàgina web de la Generalitat de Catalunya * , ens complau extreure la següent informació - (Novembre 2018):

“ Descripció

Capella de camí situada a 500 m de l'església de Sant Llop d'Hortsavinyà, venint de Sant Pere de Riu i de Vallmanya.

Capella de petites dimensions amb un senzill oratori per pregar, on hi ha la imatge de la Mare de Déu de l'Erola.

Per l'estil neoclàssic probablement fou aixecada a finals del segle XVIII i principis del segle XIX.

S'hi celebra un aplec els dilluns de Pasqua.

Relativament a la vora trobaríem l'Església de Sant Llop d'Hortsavinyà.