Castell de Beuda / Garrotxa

Situació: A poca distància del casc urbà de Beuda (La Garrotxa) – Girona.

Època: Segle XV. Conegut també com a Castell Nou de Beuda.

Estat: Bonica edificació que aparenta estar en un estat excel·lent. De propietat privada, no és accessible lliurament.

Accés - Visitat el 15/09/2011:

A les portes mateix de Beuda hi ha el cartell anunciant la població. A l’esquerra hi ha una desviació (42.23812 2.70838), una carretera asfaltada, per on continuarem. L’edificació ja és visible amb anterioritat.

Continuarem fins un lloc (42.23902 2.70425), on a l’esquerra ja veiem l’inici d’un camí de terra que es dirigeix de dret a la torre. Hem aparcat al voral d’aquest lloc i ens hem dirigit a peu, a l’edificació.

Localització: N 42.23811 E 2.70439 - Altitud: 359 m.

Altres: Molt a la vora de Beuda hi ha varies interessants edificacions:

També des d’aquest lloc es pot iniciar un recorregut que ens portaria al Santuari de la Mare de Déu del Mont (Alt Empordà), passant per la casa pairal del Noguer de Segueró, i pel Monestir de Sant Llorenç de Sous.

Garrotxa : Veure en un mapa més gran.