Fortificació avançada del castell de Sant Joan – Tortosa / Baix Ebre

F O T O S

Les fotografies que veureu a continuació NO guarden cap ordre seqüencial en relació a la manera de portar a terme la visita d'aquesta edificació.

Son imatges de la fortificació que presentem de forma aleatòria.

Fortificació a tocar de les cases de Tortosa.

Al bell mig de la fotografia, el castell de La Suda.

Situació: En un turó sobre la ciutat de Tortosa (Baix Ebre) – Tarragona.

Època: Com en altres ocasions, aquesta fortalesa està construïda sobre – i fins i tot, aprofitant – indrets i materials d’altres èpoques (medievals).

Estat: Relativament malmesa, però conserva encara totes les característiques d’una fortalesa de grans dimensions: fossats, baluards, muralles, pati d’armes, etc.

Lliurament accessible. És un dels varis recintes fortificats amb que comptava la ciutat de Tortosa.

Molt a la vora del Castell de la Suda. Veure mapa Google.

Localització: N 40 48 58 E 0 31 39. Altitud: 56 m. (Aquestes coordenades corresponen a un lloc qualsevol d’aquesta extensa edificació).

Altres: Recomanem en primer lloc, efectuar una visita a l’Oficina municipal de turisme (Jardins del príncep : Pujada del Castell de la Suda, 1), on l’eficient personal de que disposa us facilitarà  completa informació sobre la ciutat.

Baix Ebre :Veure en un mapa més gran.