Església de Sant Julià de la Clua – Artesa de Segre / Noguera

Església de Sant Julià de la Clua – Artesa de Segre - Vista general, entorn. La minúscula figura d'una torre que apareix a l'esquerra de la fotografia, és la de la torre del campanar d'aquesta església

Església de Sant Julià de la Clua – Artesa de Segre - En primer terme, el cementiri

En una anterior visita (07/07/2007), vàrem poder prendre fotografies de l'interior

Any 2 0 0 7

I T I N E R A R I

Situació: A la Clua, petita entitat de població d'Artesa de Segre, vila i municipi del mateix nom, a la comarca de la Noguera (Lleida).

Època: Romànic – A dia d'avui, no hi ha informació a Patrimoni.Gencat - (24/Març/2016).

Protecció: A dia d'avui, no hi ha informació a Patrimoni.Gencat  - (24/Març/2016).

Estat: Exteriorment, presenta un relatiu bon aspecte. No és accessible lliurament.

Accés - Visitada el 04/03/2016:

Havent visitat amb anterioritat l’Església de l’Assumpció de Baldomar, des de la Plaça Major d'aquest llogaret - (41 55 07.8 01 00 55.9 - Indicat), hem continuat viatge cap a Sant Julià de la Clua.

Circularem sempre, per carretera asfaltada, durant una estona, obrint-nos pas entre altes parets de roca. Hem aparcat al davant de l’església.

Anant a l'Església de Sant Julià de la Clua – Artesa de Segre

Altres:

• De les pàgines web de Patrimoni.Gencat, d'on normalment extraiem informació, aquesta vegada, a dia d'avui, no hi ha dades - (24/Març/2016).
  • A la pàgina web de l’Ajuntament d’Artesa de Segre, es diu: “ ... Hi fou bastida l’església de Sant Julià – d’origen romànic i que depenia de Sant Miquel de Montmagastre; en època barroca es reconstruí ...”