Castell de Rocamora – Montferri / Alt Camp

Situació: A les afores de  Montferri, comarca de l’Alt Camp – Tarragona.

Època: Segle XI.

Estat: Ho desconeixem doncs les suposades restes estan dintre d’un terreny on avui en dia hi ha un restaurant (Restaurant castell de Rocamora). Aparcament.

Altres noms: Castell de Montferri, Castell de Puigtinyòs.

Accés - Visitat el 16/05/2007:

A la població de Montferri. Hi hem entrat circulant pel carrer Major (veure mapa Google). Al fons es veu un arc, per sota del qual passem.

Al final del carrer Major, girem a l’esquerra i al poc veurem un cartell que ens indica la direcció del castell. Continuar per aquest carrer primer i per un camí a continuació.

Localització: N 41 15 45 E 01 21 59. Altitud: 239 m. Dades extretes directament de Google Earth, situant el cursor sobre la figura de l’edificació.

Altres: A Montferri també hi ha el Santuari de la Mare de Déu de Montserrat, obra modernista del prestigiós arquitecte català en Josep Maria Jujol i Gibert.

Alt Camp : Veure en un mapa més gran.