Castell d’Hortal – Llers / Alt Empordà

Vista general, entorn.

Dipòsit, cisterna ... (?)

Torre.

Situació: En terrenys del terme municipal de Llers (Alt Empordà) – Girona.

Època: Segle XIII.

Estat: Molt malmès. Restes significatives, un bon pany de paret, un dipòsit (?), una torre. Potser més coses; una atapeïda vegetació regne en aquest lloc,  fent-hi difícil la circulació i les fotografies. No hi ha cap tipus d’informació.

Accés - Visitat el 15/07/2009:

Procedents de Llers i circulant per la carretera GI-510, en sentit Terrades, entre el PK 1 i 2, a mà dreta, trobarem un trencall (42 17 50 02 54 00) per on continuarem, anunciat amb un cartell: Font  i Torre de L’Hortal.

castell-d-hortal-090715_501

Circularem una estona per una carretereta sense asfaltar, fins que al cap d’uns 600 m. aproximadament, veurem a la dreta un cartell informatiu, indicant el castell.

castell-d-hortal-090715_502

Aparcarem el cotxe aquí mateix, en un costat de la carretera, i prendrem un petit senderol, poc transitat, que s’interna entre la vegetació i en sols un minut ens trobarem en mig de les restes del castell.

Altres