Castell de Pujalt / Anoia

Informacions que figuren en un cartell informatiu que hi ha a Pujalt.

Situació: A Pujalt, població de la comarca de L’Anoia (Barcelona).

Època: Medieval.

Estat: Totalment malmès. Restes insignificants. Moltes cases de la població s'han edificat amb les pedres procedents dels murs del castell. Lliurament accessible.

Accés - Visitat el 15/09/2007:

Senzill de localitzar, a la part superior de la població. Hem aparcat còmodament davant de les restes de l’edificació.

Edificacions properes: Veure el mapa de Google d'aquesta mateixa pàgina.

Altres pàgines:

• Història: On entre altres, s'informa de la possibilitat de fer visites guiades, a recórrer les instal·lacions museïtzades del que va ser el Camp d'Entrenament del XVIII Cos de l'Exèrcit Popular de la República, a Pujalt (1938-1939).
    • Memorial de l'exèrcit Popular  - http://www.exercitpopular.org/   12/10/2013: Aquest enllaç ha estat provisionalment inhabilitat. Un avis de Google indica "que aquesta web conté programari maliciós."