Castell de Lladorre / Pallars Sobirà

Altres fotografies:

Situació: En un turonet que hi ha davant de Lladorre (Pallars Sobirà) – Lleida.

Estat: Malmès. Lliurament accessible. Restes força evidents.

Accés - Visitat el 10/09/2010:

Procedents de Llavorsí i circulant per la carretera L-504 en sentit nord, molt poc abans d’arribar a Lladorre, entre els PK 16-17, a mà esquerra hi ha una desviació (42 3703.3601 14 52.98) amb un indicador per anar a Lleret, cap a on ens dirigirem.

Al poc trobem un trencall a mà dreta (42 37 05.92 01 14 49.06), d’on surt un camí sense asfaltar. Hi ha un petit indicador de senderisme: al castell de Lladorre.

Aparcarem aquí mateix, si és possible i si no, una mica més endarrere, on hi ha un lloc adient.

Després ens disposarem a seguir l’ample camí, a peu i en cinc minuts de passejada, ens trobarem davant les restes del castell.

Localització: N 42 3712.02 E 01 14 50.45 - Altitud: 1069 m.

Altres: Agraïm molt sincerament la col·laboració de la Sra. Milagros, una senyora gran, veïna de Lladorre, que fins i tot ens va acompanyar en la localització d’aquestes restes.

Pallars Sobirà : Veure en un mapa més gran.