Castell de Juià / Gironès

Situació: A la vora del veïnat de Mas Nadal, entitat de població de Juià (Gironès) – Girona.

Època: Segles IX – X.

Estat: Molt malmès. Poques restes i amagades entre la vegetació. Lliurament accessible. No hi ha cap tipus d’informació.

Accés - Visitat el 26/09/2009:

Arribats a Juià, travessem aquesta població en direcció al proper i petit veïnat de Mas Nadal, i pel carrer del mateix nom sortim d’aquest darrer llogaret, circulant per un camí sense asfaltar.

Ben aviat trobem un trencall a mà esquerra, per on ens caldrà continuar. Hem deixat el cotxe aquí mateix (42 00 52.13 02 54 37.12), aparcat al voral del camí, i hem continuat a peu.

Al cap de ben poc, a mà dreta es veu un petit i molt discret corriol, per on continuarem. De seguida a mà esquerra veurem les minses restes d’aquesta edificació.

Localització: N 42 00 50.54 E 02 54 39.96 – Altitud 139 m.

Altres: La localització ha estat possible gràcies a la col·laboració d’un veí de Juià, el senyor E.  Monguix.

Gironès : Veure en un mapa més gran.