Torre del Castell – Malgrat de Mar / Maresme

torre-del-castell-malgrat-de-mar-071208_501

Situació: A la població de Malgrat de Mar – Maresme (Barcelona).

Època: Segle XVI (Patrimoni.Gencat)

Estat: Reformada l’any 2002. (Les obres d’eliminació d’un  niu de metralladores instal·lat durant la guerra civil,  disposat a la part superior d’aquesta construcció, van provocar en el seu moment, una sonada polèmica entre la població). Visita exterior lliure. Aparcament als carrers dels voltants.

Accés - Visitada el 08/12/2007:

Dins de Malgrat, cal localitzar una rotonda, situada exactament a 41 38 59.44 02 44 27.38, on hi conflueixen els carrers Lleida, Segre i Ponent. Seguint aquest darrer carrer trobarem davant mateix el Parc del Castell, on hi ha la torre de guaita que busquem.

Localització: N 41 38 55.81  E 02 44 15.96 – Altitud: ?

Edificacions properes:

• Si des de la rotonda prenem el carrer de baixada – Pujada al castell - , i arribats a baix de tot - el carrer de Passada – girem a ma dreta primer, i a continuació el segon a mà esquerra, trobarem el carrer Desclapers, on al bell mig veurem l’antic edifici de la Cooperativa – casa senyorial del segle XVI, avui transformat en Biblioteca pública.

Maresme : Veure en un mapa més gran.