Pont de la Sala – Rupit i Pruit / Osona

Situació: En terrenys de Rupit i Pruit, un municipi de la comarca d'Osona (Barcelona).

Aquest pont salva la depressió que forma la llera del torrent de la Lluca, segons apareix  identificat a Google Maps.

Època: Medieval - Generalitat de Catalunya.*

Protecció: A dia de la visita no consta cap informació al respecte a la corresponent pàgina web de la Generalitat de Catalunya.*

Estat: Encara es manté en peus, que ja és molt.

Accés – Visitat el 12/01/2019:

0Punt d’inici: Un lloc a les coordenades N 42 01 53.4 E 02 27 40.9 situat entre els PK 0 / 1 de la carretera BV-5208, on prenem una sortida, indicada, Can Sala - accedint a un camí de terra, per on continuarem.

Deixarem a la dreta el Mas de la Sala i continuarem per l'esquerra passant pel davant de la casa dels masovers. A pocs metres trobarem una edificació a mà esquerra, una nau on tanquen el bestiar, on aparcarem el cotxe al davant. A pocs metres, a la dreta, en baixada, hi ha el pont i la font del mateix nom també a la dreta.

La introducció de les coordenades anteriors, des del punt 0 al punt 1, ens proporciona la generació automàtica del següent

“Pont de la sala, de 2 arcs, pla i tot de pedra. Te tallamars i es troba sota el mas de la sala.”

Pont de la sala, sota el mas de la sala de Rupit, a la riera de Rupit.