Mas de la Torre de Cruïlles – Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de L’Heura / Baix Empordà

mas-de-la-torre-de-cruilles-100424_504

mas-de-la-torre-de-cruilles-100424_511

I T I N E R A R I

Situació: Entre les poblacions de Cruïlles i La Bisbal d’Empordà. “L’adjudiquem” al municipi de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de L’Heura, però caldria confirmar-ho.

Època: Ho desconeixem.

Estat: Bon estat. De propietat privada, forma part del cós d’una masia. El propietari ens ha concedit permís per aparcat davant del mas i fer les fotografies.

Accés - Visitat el 24/04/2010:

Situada a la part del darrere del Polígon industrial sector Cruïlles. Procedents de La Bisbal d’Empordà i circulant per la carretera GI-664 en sentit Cruïlles, al lloc situat a les coordenades  41 57 36.11 03 01 37.81, hi ha un trencall a mà dreta que dona accés a un camí sense asfaltar, que en un còmode i curt recorregut accedeix a l’ampla esplanada on hi ha el mas.

Altres: La visió del mapa de Google situat en aquesta mateixa pàgina, dona unes indicacions força precises per poder localitzar fàcilment aquesta edificació.

Baix Empordà : Veure en un mapa més gran.