Ca l’Amar de la Torre – Arenys de Munt / Maresme

ca-lamat-de-la-torre-arenys-de-munt-080216_704

A la llinda de la finestra hi ha una data: 1632.

ca-lamat-de-la-torre-arenys-de-munt-080216_509

Situació: Al termini municipal d’Arenys de Munt (Maresme) – Barcelona.

Època: Segle XV (Patrimoni.Gencat)

Estat: Conservada. Dins d’una propietat particular. Vàrem poder fer aquestes fotografies amb el consentiment del masover. Aparcament.

Accés - Visitada el 16/02/2008:

Visible des de la carretera, a l’entrar a Arenys de Munt. Després d’abandonar l’Autopista del Maresme i havent-nos incorporat a la carretera C-61, en sentit nord, ens cal localitzar un trencall a la dreta, indicat amb un cartell informatiu que diu: “Comunitat terapèutica Arenys de Munt”.

Per un estretíssim camí sense asfaltar – solament hi passa un cotxe – en un recorregut d’uns cents metres, hem sortit a un altre camí, aquest ja més ample ( es pot arribar fins aquest lloc per altres vials), i ja veiem al davant, a dalt, la casa, a on ens hi dirigirem de manera intuïtiva per un o altre dels diversos camins que apareixen al davant nostre.

Maresme : Veure en un mapa més gran.