Torre Verda – Caldes d’Estrac / Maresme

Torre Verda - Caldes d'Estrac

torre-verda-caldes-destrac-071222_702bisblog

Situació: A Caldes d’Estrac (Maresme) – Barcelona.

Època: Segle XVI (Patrimoni.Gencat).

Estat: Conservada. No és de lliure accés, és dins d’una propietat privada. Es veu perfectament des del carrer. Hi hem accedit en cotxe, aparcant als voltants, que no és fàcil.

Accés - Visitada el 22/12/2007:

Situada al carrer del Mig ( Al final o al principi, depèn de com es miri). Una petita placeta, el separa del carrer Major, que està situat en un nivell superior.

Altres: A tocar d’aquesta edificació hi ha la Torre Busquets. Coneguda també com a Torre de les Heures, a dia d’avui, no fa gaire bona cara la vegetació que li dona nom.

Mal dia per fer fotografies. En una mà la màquina de retratar i en l’altra el paraigües.

Edificacions properes: Dins del terme municipal de Caldes d'Estrac hi podem trobar varies edificacions. Veure el mapa de Google d’aquesta mateixa pàgina.

• Torre dels Encantats (Pertany al terme municipal d'Arenys de Mar, però és més fàcil accedir-hi des de Caldes.

Maresme : Veure en un mapa més gran.