Torre Ferrana – Bescanó / Gironès

I T I N E R A R I

Situació: En terrenys de Montfullà, entitat de població del municipi de Bescanó  (Gironès) – Girona.

Època: No consta (Patrimoni.Gencat).

Estat: Aparenta un bon estat. No està habitada. Dins d’una extensa propietat rústica, els terrenys de la qual, són  lliurament accessibles.

Accés - Visitada el 23/01/2010:

Procedents de Girona i circulant pel carrer Passeig dels Països Catalans, que posteriorment, a l’abandonar aquesta ciutat es transforma en la carretera GI-535, en direcció a Bescanó, i que posteriorment es converteix en carretera N-141, entre els PK 113 i 112 d’aquesta darrera carretera, abans d’arribar a Bescanó, hi ha un trencall a mà esquerra ( 41 58 08.48 02 46 01.42), anunciat per anar al “Parc urbanitzat de Montfullà”, cap a on ens dirigirem.

Ens trobarem circulant per una carretereta aviat envoltada a banda i banda per extensos camps de conreu. Al fons, davant nostre, a mitja muntanya, ja es ben visible l’edificació que busquem, rodejada d’arbres, sense cap edificació que li faci companyia.

Hem arribat a la vora d’aquesta construcció de manera intuïtiva, circulant pels carrers  de la urbanització fins arribar a diferents llocs des d’on hi ha la possibilitat d’accedir al terreny que envolta aquesta casa.

Valguin com a punts de referència, però de manera no exclusiva, les següents coordenades:41 57 51.55 02 45 44.53 o un altre lloc: 41 57 48.60 02 45 42.23.

Gironès : Veure en un mapa més gran.