Torre d’en Gorgs – Barberà del Vallès / Vallès Occidental

Torre d’en Gorgs – Barberà del VallèsTorre d’en Gorgs – Barberà del Vallès

I T I N E R A R I

Situació: En terrenys de Barberà del Vallès, població i municipi del mateix nom, a la comarca del Vallès Occidental (Barcelona).

Època: Segle XIII - (Pobles de Catalunya).

Estat: Situada dins d'un clos. Molt modificada. No és accessible lliurament.

Desconeixem si és visitable. Remetem a les persones interessades, a la pàgina web de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, on hi ha disposat un nº de telèfon, i a més hi figuren uns horaris.

La trobarem a Barberà del Vallès, al carrer de la Torre d’en Gorgs, nº 40.

Nosaltres no hi hem accedit.

Altres: De la pàgina web del Consorci de turisme del Vallès Occidental, ens complau extreure el següent text (Gener 2015):

”La Torre d’en Gorgs, l’edifici més antic que es coneix a Barberà, ha arribat fins els nostres dies amb un bon estat de conservació i amb bastants elements romànics. És una masia fortificada complementada per una torre de guaita que es trobava situada en un indret estratègic del municipi”.

“ Ha estat restaurada i actualment és propietat municipal i acull el Centre de Promoció Econòmica, Social i Cultural.” - (Pobles de Catalunya).