Masia de Cal Cisteller – Vilanova de Meià / Noguera

masia-de-cal-cisteller-081120_502

I T I N E R A R I

Situació: En terrenys d’Argentera, terme de masies disperses del municipi de Vilanova de Meià (La Noguera) – Lleida.

Època: Ho desconeixem.

Estat: Pel que hem vist no conserva cap de les “típiques” característiques d’una casa forta senyorial, tot i haver estat la casa del senyor de la jurisdicció, a partir del segle XVI. Habitada.

Altres noms: També és coneguda com el Castell.

Accés - Visitat el 20/11/2008.

Procedents de Vilanova de Meià i circulant per la carretera LP-9132 en sentit Alentorn, una vegada hàgim sobrepassat el PK 7 d’aquesta carretera, on hi ha un trencall a la dreta indicant per anar a la casa de colònies Cal Petit, accedirem  a Cal Cisteller pel següent trencall també a mà dreta.

Altres:

Edificacions properes: Dins del terme municipal de Vilanova de Meià, hi podem trobar varies edificacions. Veure el mapa de Google d’aquesta mateixa pàgina.