Església de Santa Maria del Castell de Besora – Santa Maria de Besora / Osona

F O T O S

El reportatge fotogràfic referit a la present edificació el podeu veure a la nostra pàgina del Castell de Besora.

I T I N E R A R I

Situació: Dalt d'un turó que presideix conjuntament amb les restes del Castell de Besora, la població de Santa Maria de Besora (Osona) – Barcelona.

Època: Segle X – Romànic -  (Pat.mapa).

Protecció: A la pàgina de Patrimoni.Gencat), hi ha constància d'una protecció BCIN, entenem que solament referida al castell.

Estat: Molt malmesa. Lliurament accessible. Esplèndides vistes.

Per accedir-hi i per altres informacions, poseu visitar la nostra pàgina del Castell de Besora.

Localització: N 42 07 25.2 E 02 15 03.5 – Altitud: segons un cartell informatiu que trobem al bell mig de l'edificació: 1.025 m.

Altres:

• A la nostra pàgina del Castell de Besora podreu veure la informació extreta de Pat.mapa, que tracta conjuntament de les restes del Castell de Besora i les de l'església de Santa Maria (Juny 2014).
  • Per ampliar aquesta informació, podeu visitar la pàgina de Pat.mapa – arqueologia.