Ermita de la Mare de Déu del Carme – Arsèguel / Alt Urgell

I T I N E R A R I

Situació: A la carretera d'accés a Arsèguel, vila i municipi de la comarca de l'Alt Urgell (Lleida).

Època: No hi consta - (Patrimoni.Gencat).

Estat: Bonica ermita, petita i ben conservada. No és accessible lliurament. Aparcament al davant, amb esplèndides vistes

i taula de pícnic ben rústica.

Accés - Visitada el 12/06/2011:

Circulant per la carretera N-260 (Eix pirinenc), entre els PK 215/216, hi ha una desviació indicada (N 42 21 41.90 E 01 35 13.53), que accedeix en primer lloc a El Pont d'Arsèguel (Petit nucli de població d’Arsèguel), i tot seguit, continuant per la carretera LV-4052, arribarem a Arsèguel.

Altres: De la pàgina web Pat.mapa, (Enllaç trencat - Generalitat de Catalunya), ens complau extreure la següent informació (Setembre 2013):

“ Descripció

Petit edifici religiós dedicat a capella, sense gaire valor artístic, però de devoció arrelada per ser la patrona dels traginers de sal.

Consta d'una nau rectangular coberta amb fusta i exteriorment a dues vessants amb lloses de pissarra.”

Alt Urgell : Veure en un mapa més gran.