Castell de Vandellòs – Vandellòs i L’Hospitalet de L’Infant / Baix Camp

Planura superior del turó on havia estat el castell.

Vandellòs des del castell.

I T I N E R A R I

Situació: Dalt d’un turó situat a Vandellòs, entitat de població del municipi de Vandellòs i Hospitalet de l’Infant (Baix Camp) – Tarragona.

Època: Ho desconeixem.

Estat: Desaparegut. No hem vist la més mínima senyal de la seva existència. Lliurament accessible. Aparcament als carrers dels voltants.

Accés - Visitat el 14/03/2009:

S’hi accedeix mitjançant unes escales tallades a la roca, amb baranes, que arranquen de la part baixa del carrer d’Amunt, a tocar de la carretera C-44.

castell-de-vandellos-090314_502    castell-de-vandellos-090314_503      castell-de-vandellos-090314_504

A la part superior d’aquest turó, acuradament netejat de vegetació, sols hi trobarem dues taules informatives del relleu de les muntanyes dels voltants. Una senyera presideix aquest lloc.

Baix Camp : Veure en un mapa més gran.