Castell de Les Pujades – Castellví de la Marca / Alt Penedès

castell-de-les-pujades-080426_510

castell-de-les-pujades-080426_503

castell-de-les-pujades-080426_504

I T I N E R A R I

Situació: Molt a la vora de La Múnia, nucli de població del municipi de Castellví de la Marca (Alt Penedès ) – Barcelona.

Època: Segle XII.

Estat: La torre i una part de muralla, constitueixen les úniques restes visibles d’aquesta construcció, i aparenten un bon estat. De propietat privada estan integrades en l’edificació d’una empresa d’elaboració de vins, Grimau de Pujades, S.A. A la pàgina web d’aquesta empresa s’esmenta que es poden fer visites guiades, a les seves bodegues.

Accés - Visitat el 26/04/2008:

Procedents de Vilafranca del Penedès, i circulant per la carretera  B-212, en sentit la Múnia, aquesta edificació està situada a la dreta de la carretera, abans d’arribar a aquesta darrera població. És perfectament visible des de la carretera.

Localització: N 41 19 55 E 01 37 34. Altitud: 222m.