Castell de Jou – La Guingueta d’Àneu / Pallars Sobirà

jou-pallars-sobira-100911_503bis

Jou, vista general, entorn.

Jou - Església de Sant Pere.

I T I N E R A R I

Situació: Al llogaret de Jou, entitat de població del municipi de La Guingueta d’Àneu (Pallars Sobirà) – Lleida.

Època: Ho desconeixem. A la pàgina web Patrimoni.Gencat, al municipi de La Guingueta d'Àneu, no hi ha cap referència a aquesta edificació.

Estat: Desaparegut.

Accés - Visitat el 11/09/2010.

Localització: Unes coordenades en un lloc qualsevol de Jou, on hem aparcat el cotxe: N 42 35 53.59 E 01 06 49.64 - Altitud: 1.304 m.

Altres: A més de que no hem trobat cap tipus d'informació sobre l'existència d’aquesta edificació, a l'arribar a aquest poble hem pogut parlar amb una encantadora senyora (o senyoreta) de mitjana edat, una veritable “intel·lectual” i coneixedora del poble, que ens ha manifestat que efectivament, no hi ha cap indici d'aquest castell, raó per la qual l'hem declarat, “oficialment”, desaparegut.

Pallars Sobirà en un mapa més gran.