Castell d’Albesa / Noguera

Vista general, entorn de l'edificació, a tocar de les vivendes de la població.

Planura on havia estat bastit el castell, presidida avui en dia per una senyera de gegantines proporcions.

castell-dalbesa-081115_504

Restes visibles a la planura d'antigues edificacions.

castell-dalbesa-081115_517

Restes més rellevants de l'edificació.

Situació: Dalt d’un petit turó situat al bell mig del poble d’Albesa (Noguera) – Lleida.

Època: Medieval (Patrimoni.Gencat)

Estat: Les restes pràcticament es redueixen a un petit tros de mur de carreus de pedra de bona mida, i senyals a nivell de terra de fonaments de construccions. Lliurament accessible.

Accés - Visitat el 15/11/2008:

Situats dins d’aquesta població, hem aparcat al carrer Bonavista (o Bellavista) - (41 45 09 00 39 45), davant per davant de les restes d’aquesta edificació, situada sobre un petit i planer turó entapissat d’herbes, sense cap arbre.

Altres: Avui per avui no hi ha cap tipus d’informació sobre el terreny. Una gran senyera presideix el lloc. Segons ens informen de l’Ajuntament hi ha projectes de restauració d’aquestes restes.