Capella de Santa Eulàlia – La Molsosa / Solsonès

I T I N E R A R I

Situació: En terrenys de La Molsosa, petit nucli de població i municipi de la comarca del Solsonès (Lleida).

Estat: Exteriorment aparenta un bon estat de conservació. No és accessible lliurament.

Força difícil de fotografiar. Per una part està completament adossada a la masia del mateix nom. Per una altra banda la vegetació impedeix prendre la distància necessària per encabir-la al visor de la càmera. Per acabar-ho d'adobar, la llum del moment, no acompanyava gaire ...

Altres noms: Un cartell indicatiu de tràfic, l'anomena “Santa Eulària”. Un altre en diu “Santaulària”.

Accés - Visitada el 27/09/2013:

Aquesta vegada, sense proposar-nos-ho, circulant per la carretera B-300, entre els PK 8-9 d'aquest vial, en un lloc situat a 41 46 41.32 01 30 31.69 hem trobat una desviació indicada per anar a Santa Eulària. Cap allà ens hem dirigit.

Al cap d'uns 800 metres de circular per una estreteta carretera asfaltada, hem arribat al davant de l'edificació, podent aparcar còmodament en una petita esplanada.

“ Descripció

Petit edifici d'una sola nau amb un absis sobrealçat a la capçalera. La porta d'entrada, actualment restaurada, està situada al mur de migdia. Té un petit campanar d'espadanya sobre el mur de ponent en el qual està adossada la masia, anomenada també de Santa Eulàlia.”

Solsonès : Veure en un mapa més gran.