Capella de Sant Magí – Santa Coloma de Queralt / Conca de Barberà

I T I N E R A R I

Situació: A tocar de Santa Coloma de Queralt, vila i municipi de la comarca de la Conca de Barberà (Tarragona).

Època: Segle XVII - (Patrimoni.Gencat).

Estat: Bon estat, restaurada l'any 2006. No és accessible lliurament. Aparcament al costat.

Al davant de la fita del PK 1 de la carretera T-220 (Santa Coloma – La Llacuna)

Altres: De la pàgina web del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, ens complau extreure la següent informació (Setembre 2013):

“Descripció:

Antiga capella en honor de Sant Magí. Construcció molt senzilla, de planta rectangular, amb coberta de teula àrab a dues aigües. No té absis i està coberta amb volta de canó rebaixat. El portal és de llinda recta i està coronat per una petita espadanya.

Resenya històrica:

Inaugurada el 4 de novembre de 1698. Reconstruïda l'any 2006. Les obres van ser inaugurades el dia 2 de juliol de 2006.

La restauració va ser portada a terme per l'Associació d'Amics de la Capelleta de Sant Magí, amb el patrocini de Pere Balsells.
Premi Dovella, de restauració del patrimoni arquitectònic, concedit pel Consell Comarcal l'any 2006.”

Conca de Barberà : Veure en un mapa més gran.