Capella de Can Camà (*) – Masies de Voltregà / Osona

espereu…

D'entrada cal dir que desconeixem absolutament tot d'aquesta edificació. Durant el recorregut que hem fet per arribar a la Capella de Sant Miquel d'Ordeig, l'hem descobert a un costat de la carretera.

Situada dins d'una finca  privada, aïllada  per una tanca de filferro, la seva coloració fosca, juntament amb la vegetació que l'envolta, fan que la seva presència, sigui discreta.

En un cartell es llegeix “Sant Isidre Llaurador”. En un altre lloc, es llegeix un nom: “Can Cama o Camà” (?).

A manca d'alguna informació més, l'hem “batejat” amb aquest nom. (*).

Si algun amable lector en té alguna informació, degudament contrastada, agrairíem ens la facilités.

Situació: A la carretera entre Vinyoles i Sant Miquel d'Ordeig.

Època: Ho desconeixem.

Protecció: Ho desconeixem.

Accés – Visitada el 15/08/2016.

Punt d'inici: Carretera C-17-z,  entre els PK 73 / 74. Sortida situada a 42 02 12.6 02 13 58.1 que accedeix a Vinyoles, entitat de població de les Masies de Voltregà. Continuem pel carrer que apareix en aquesta imatge.

Arribarem a destí al cap de pocs metres, sempre asfaltat.

El camí que ens ha permés arribar a aquesta capella, és el mateix que mena a la de Sant Miquel d'Ordeig.

Localització: N 42 02 10.5  E 02 13 39.2 – Altitud: 515 m.